2017-2018 ja eteenpäin.

 

Sitten viime kirjoituksen en voi väittää että hirveästi olisi tapahtunut.

Euroopan Tourilla ei vuoden 2017 lopulla tullut pelattua yhtään kisaa Lucky Larsen kilpailun jälkeen, jossa olin kipeä ja radalle ei ”tarvinnut” raahautua viimeisenä kolmena karsinta päivänä.

2018 olen tähän mennessä pelannut 5 kisaa, joissa karsinnat ovat sujuneet välillä jopa oikein kivasti, mutta hyvät sunnuntait ovat antaneet odottaa. Hyvää peliä siellä täällä, mutta ikävä kyllä ollut enemmän tolpasta ulos kuin tolpasta sisään. Pienistä asioista monesti kiinni kun taso on niin korkealla.

 

EBT kauden huippu toistaiseksi on Euro Challengen 300 Challengen voitto. Kisassa kaikki jotka heittivät 300 ja olivat maksaneet lisämaksun pelasivat uusinnan. Meitä oli kaksitoista ja voittoon en tarvinnut kuin kaksi kaatoa. Se johtui suurimmaksi osaksi siitä että meille ei annettu yhtään lämmittely heittoa..

 

PBA 2017 World Series eli siis vuoden loppu meni aivan penkin alle tuloksellisesti, vaikka tuntui että fyysisesti ollaan kohti oikeaa suuntaa. Lähelle parissa päästiinkin, mutta rahaa ei tippunut tilille euron euroa.  Eikä edes taalaakaan.

Siitä sisuuntuneena tämä vuosi on mennyt paljon paremmin. 6 pelaamassa kisassa on rahalle päästy 5:ssä. Huippuja ei ole tullut mutta eteenpäin mennään.

Mainessa meillä oli kilpailu, jossa pelattiin vain matseja. Kaksi voittoa tuli, mutta sitten tuli pataan WRW:ltä vaikka 225-277 heitinkin.. Ei joka päivä tule turpaan 277:llä mutta vanha kettu se vaan veti 290.. :(

PBA pani aikataulut uusiksi uuden TV sopimuksen takia ja 2018 ei itse asiassa kisoja edes ole montaa, vaan esimerksi World Series siirrettiin 2019 puolelle.

Tätä kirjoittaessa on enään jäljellä (2.9.2018) Fall Swing ja US Open Amerikan puolella. Thaimassa on myös Thailand Open josta jaetaan PBA titteli voittajalle jos hän on PBA jäsen. Sieltä voisi tietysti hakea toisen voiton vuoden 2014 voiton kaveriksi!!

 

Tänä vuonna pitkästä aikaa pääsin myös Suomen liiga pelaamaan. Vaikka ei ihan riittäviin tuloksiin siellä Talin kierroksella päästy että oltaisiin mitaleille päästy, niin kivaa oli.  Toivottavasti sopii aikatauluun myös tulevalla kaudella! Sieltä haetaan mitali ensi kaudella!

 

Loppuvuodesta pääsee vielä kahdesti edustamaan Suomea joka on aina suurenmoinen kunnia. Ensin Maailman Cup Las Vegasissa Marraskuun alussa, jonne lähdetään totta kai hakemaan voittoa! Edellisen ja myös ainoan kerran kuin olen pelannut Maailman Cupin, niin voittohan sieltä Caracasista 2006 tuli!

 

Siihen lähes heti perään (24.11.-5.12.2018) on sitten Miesten MM kilpailut Hong Kongissa, johon lähdetään Joonaksen, Samin, Kimmon, Nikon ja Jarin kanssa hakemaan suomalaisittain tuttua menestystä!!

 

Ja sitten Tammikuussa alkaakin sama ruljanssi uudestaan.. :)

 

Terveisin, Ekaluokkalaisen isä Osku 34 v