Patterin seniorit pelasivat viikonloppuna Talissa kauden 3.kaksoiskierroksen.

Lauantaina tuloksena oli 6 voittoa, 1 tappio. Onnistuneen pelipäivän ”kapellimestarina” hääri aloittajana pelannut Mika Ketola loistavalla tuloksella 1639/7 jolla Mika oli henk.koht. tuloksissa päivän 3. Pentti Kortemäki 1534/7, Petri Hyvönen 1486/7 ja Rauli Raita 1445/7 Päivän keskiarvo oli 872 ja sijoituksena päivän 3.

Sunnuntaina voitettiin 3 peliä, hävittiin 1. ollen sillä päivän 6.  Rauli ja Pentti pelasivat 897/4, Mika 811 ja Petri sekä Seppo reilusti vähemmän.

Pelattujen 3. kaksoiskierroksen jälkeen sarja jakautuu ylempään ja alempaan loppusarjaan. Ylemmän sarjan johdossa on GB, 2.TKk 3. Räme, 4.SC, 5.GF ja 6. Patteri -890 viimeistä mitalipaikkaa pitävästä viimekauden mestarista Lohjan Rännimestareista.

Sarjan viimeinen kaksoiskierros pelataan Tikkurilassa 22-23/3.